Συνεργασία ΠΟΣ με MILITARY CLUB. Ανακοίνωση 131 PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 14 Νοέμβριος 2021 23:06

mcmtamtn      ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ                                                                                 14 Νοε. 2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 131

 

      Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών είναι στην ευχάριστη θέση   να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το MILITARY CLUB (https://militaryclub.gr/ ), με σκοπό την αξιοποίηση σημαντικών προνομίων και εκπτώσεων για τα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τα μέλη των οικογενειών τους.

 

     Το MILITARY CLUB ιδρύθηκε το 1995, με στόχο τη μείωση του κόστους ζωής των συναδέλφων.

 

     Το τελευταίο και σημαντικότερο προνόμιο είναι η διάθεση της «ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» με επιδότηση (κέρδος) 10% επί του ποσού των αγορών στα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. Λειτουργεί ως προπληρωμένη και επαναφορτιζόμενη κάρτα. Παράδειγμα, «φορτίζετε» την κάρτα με το ποσό των 200 ευρώ και αγοράζετε προϊόντα αξίας 220 ευρώ. Συνεπώς, το όφελος μπορεί να εξασφαλίσει μέχρι και τα ψώνια ενός μηνός σε ετήσια βάση!

 

       Ταυτόχρονα, ανεξάρτητα του ποσοστού επιδότησης, ποσοστό 1% θα κατατίθεται από το MILITARY CLUB ως δωρεά σε ΕΚΟΕΜΣ, ΜΤΝ και ΜΤΑ.

 

       Στο παράρτημα της παρούσας ανακοίνωσης παρέχονται πληροφορίες και λεπτομέρειες για την «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» .

 

Για την έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ακολουθείτε τα παρακάτω κύρια βήματα:

1ο :   https://militaryclub.gr/

2ο :    ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ

3ο :   ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

4ο Επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές:

5ο :   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.)

 

        Άλλα σημαντικά προνόμια, υπηρεσίες και εκπτώσεις περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του MILITARY CLUB https://militaryclub.gr/  .

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                

            Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικολόπουλος Βασίλειος

Ταξίαρχος  εα

Κουτρουμάνης Δημήτριος

Αντιστράτηγος  εα

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α»:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ.131

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Η ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ

 • Είναι μία επαναφορτιζόμενη κάρτα και μπορεί να  χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή των αγορών σας σε καταστήματα υπό τα σήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, όπως αυτά αναφέρονται στον ως άνω σύνδεσμο. Είναι προϊόν της εταιρείας ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και μπορείτε να ενημερωθείτε για τη χρήση αυτής και στο site  https://www.ab.gr/store-services
 • Διατίθεται χωρίς καμία συνδρομή, από το Military Club στα μέλη του. Την ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ μπορούν να αποκτήσουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία), καθώς και το αντίστοιχο πολιτικό προσωπικό.
 • Κάθε δικαιούχος, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να αποκτήσει περισσότερες από μία (1) ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ.
 • Την κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε όλα τα καταστήματα υπό τα σήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.  Επίσης, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στα Shop and Go καταστήματα.

 

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ

 • Η ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ λειτουργεί ουσιαστικά σαν μια προπληρωμένη / επαναφορτιζόμενη κάρτα, χωρίς να απαιτείται η χρήση κωδικών.
 • Κάθε μέλος του Military Club θα πρέπει να καταθέτει στο Military Club το ποσό το οποίο επιθυμεί να φορτιστεί στην εκάστοτε ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ. Το ποσό αυτό βάσει της συνεργασίας του Military Club με την εταιρεία ΑΒ θα φορτίζεται στην εκάστοτε κάρτα αυξημένο κατά 10% (π.χ. καταθέτετε 100 ευρώ η κάρτα θα φορτιστεί με 110 ευρώ). Η κατάθεση γίνεται μέσω της ειδικής online σελίδας παραγγελιών (www.militaryclub.gr/e-shop).
 • Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης θα ενημερωθείτε από το Military Club και θα μπορείτε να την χρησιμοποιείτε στα POS των ταμείων καταστημάτων υπό τα σήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την πληρωμή των αγορών σας.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ

 • Με παραλαβή από τα γραφεία του Military Club:Ωραιοπούλου 7, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα  (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00)
 • Ηλεκτρονικά, επισκεφθείτε το www.militaryclub.gr/e-shop , και επιλέξτε:
  «ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ» εάν έχετε ήδη εγγραφεί και διαθέτετε κάρτα μέλους Military Club                             ή
  «ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ» εάν δεν είστε ήδη μέλος του Military Club (δηλαδή δεν διαθέτετε κάρτα μέλους) και συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας που θα εμφανισθεί
 • Ταχυδρομικώς:
  Κατεβάστε την αίτηση εδώ, συμπληρώστε και υπογράψτε την και στείλτε την με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

            Προσοχή! Εάν ΔΕΝ διαθέτετε ήδη κάρτα μέλους του Military Club, μαζί με την αίτησή σας θα πρέπει να επισυνάψετε φωτοτυπία της ταυτότητάς σας (υπηρεσιακή ή αποστράτου). Μόλις παραληφθεί  η αίτησή σας, θα σας ταχυδρομηθεί η  ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ.

 

ΠΩΣ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ

 • Ηλεκτρονικά στη σελίδα online παραγγελιών μας ( www.militaryclub.gr/e-shop)
 • Με επίσκεψη στα γραφεία μας και πληρωμή για φόρτιση της κάρτας σας.
 • Μπορείτε να ζητάτε επαναφόρτιση της ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ  όσο συχνά επιθυμείτε και θα ακολουθείται η προαναφερόμενη διαδικασία.

Τα ποσά των παραγγελιών που πληρώνονται οποιαδήποτε ημέρα μέχρι και το βράδυ κάθε Δευτέρας (ώρα 22:00), είναι διαθέσιμα προς χρήση, κατά κανόνα, την Τρίτη (έως 17:00) και ενημερώνεστε με SMS μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Το ελάχιστο ποσό ανά φόρτιση είναι 50 ευρώ και το μέγιστο 500 ευρώ.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Αφού παραλάβετε την πρώτη κάρτα (την δική σας ως κύριου δικαιούχου), μπορείτε να εισέλθετε στον προσωπικό σας λογαριασμό στη σελίδα OnLine παραγγελιών μας (www.militaryclub.gr/e-shop) και να ζητήσετε πρόσθετες κάρτες (μενού ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΡΤΩΝ).

 

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε περίπτωση απώλειας της Κάρτας ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το Military Club (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00) προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία απενεργοποίησής της, αντικατάστασης και μεταφοράς υπολοίπου σε νέα ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ.

 

Η ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ είναι ανώνυμη και δεν φέρει προσωπικά δεδομένα του κατόχου.

Κατά τη χρήση της δεν πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας ή ιδιότητας του κατόχου της.

Κάθε φορά που πληρώνετε με την ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ, στην απόδειξη που θα εκδίδεται από τα POS στα ταμεία των καταστημάτων θα εμφανίζεται το υπόλοιπο ποσό που είναι διαθέσιμο για επόμενες αγορές σας.

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπο της κάρτας σας πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας, στα ταμεία των καταστημάτων ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Όρους Χρήσης ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ: https://militaryclub.gr/ori_chrisis/

               

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 15 Φεβρουάριος 2022 21:45