Μνημόσυνο εκλιπόντων μελών της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού. PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 20:35

      mnimos NAOS LAS 3   Η Λέσχη Αεροπορίας Στρατού, πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου, σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας, Ιερό Μνημόσυνο, για την ανάπαυση των ψυχών των τριάκοντα τεσσάρων (34) μελών της, που έχουν αποβιώσει από της ιδρύσεώς της και εντεύθεν.

      Κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου, εκφώνησε σχετικό λόγο ο Πρόεδρος της Λέσχης Ταξίαρχος εα Βασίλειος Νικολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά των αποβιωσάντων.

     Στην παραπάνω τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, συγγενείς των εκλιπόντων και πλήθος φίλων και μελών της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, μεταξύ των οποίων ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ και ο Διευθυντής Ασφαλείας Πτήσεων της Γενικής Επιθεώρησης του ΓΕΣ.

      Μετά το πέρας του μνημοσύνου, παρατέθηκε καφές σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους συμμετείχαν στην παραπάνω εκδήλωση και σε όσους βοήθησαν παντοιοτρόπως για την πραγματοποίησή της, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές του προς τις οικογένειες των αποβιωσάντων, για την από Θεού ευλογία και παρηγοριά.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2022 01:49