Συμμετοχή της ΠΟΣ σε Γενικές συνελεύσεις και Κοπής Βασιλόπιτας, Πρωτοβάθμιων Φορέων της. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2023 21:41

       Στην αρχή κάθε έτους διεξάγονται, ως γνωστόν, οι Γενικές Συνελεύσεις και εκδηλώσεις κοπής Βασιλόπιτας των Πρωτοβάθμιων Φορέων (Σωματείων- Μελών) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ).  Σε αυτές τις εκδηλώσεις είθισται να καλείται η ΠΟΣ, όπου εκπροσωπείται καταρχήν από τον Πρόεδρό της. Όπου και όταν υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποιείται και σύντομη ενημέρωση για τρέχοντα θέματα που αφορούν τα Μέλη της ΠΟΣ, κυρίως οικονομικά και συνταξιοδοτικά. 

     Τον Ιανουάριο 2023 η ΠΟΣ συμμετείχε στις παρακάτω εκδηλώσεις:

     20 Ιαν.: Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών ΣΕΜ - "ΑΜΑΛΘΕΙΑ". Εξαιρετική εκδήλωση, που οργανώθηκε από το ΔΣ του Συνδέσμου με Πρόεδρο τον Αντιστράτηγο ε.α. Αλέξανδρο Σαΐτη.  Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ.

SEM 3ΑΑ  SEM VASILOP  SEM a

 

   21 Ιαν.: Επιστημονικός  Σύλλογος Μηχανικών Αεροπορίας (ΕΣΜΑ). Κοπή βασιλόπιτας και χοροεσπερίδα. Πολύ όμορφη βραδυά με μεγάλη συμμετοχή. Εξαιρετική οργάνωση από το ΔΣ του Συλλόγου, με Πρόεδρο τον Ταξίαρχο (Μ) ε.α. Βασίλειο Υφαντή.

esma 1a   esma2

      Στους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος της ΠΟΣ, με τον Σύμβουλο του Προέδρου της ΝΔ, επί θεμάτων Εθνικής Άμυνας,  Αντιπτέραρχο (Μ) ε.α. Μιχαήλ Κελαϊδή, τον Γενικό Επιθεωρητή ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Μ) Γεώργιο Καραδήμα και τον Πρόεδρο της ΕΑΒ και πρώην μέλος ΔΣ/ΠΟΣ,  Αντιπτέραρχο (Μ) ε.α. Ιωάννη Κούτρα. 

esma aaesma aaaa

 

 

22 Ιαν. : Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Πυροβολικού: Γενική Συνέλευση και Κοπή Βασιλόπιτας. Εξαιρετική εκδήλωση με τη γνωστή αίγλη του ΠΒ και τις προσπάθειες του ΔΣ του Συνδέσμου με Πρόεδρο τον Αντιστράτηγο ε.α. Πέτρο Μαρκόπουλο.

 SAAPV 2 SAAPV 1

 

22 Ιαν. Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ΣΣΕ Τάξεως 1957: Γενική Συνέλευση και Κοπή Βασιλόπιτας. Μία εκδήλωση με εξαιρετική οργάνωση από το Δ.Σ. του Συνδέσμου με Πρόεδρο τον Αντιστράτηγο ε.α. Ιωάννη Μυτιληναίο και αυστηρά μέτρα κατά του covid, που εξέπεμπε σεβασμό και αφοσίωση στις παραδόσεις. Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ.

 saa sse 1957 GS Asaa sse 1957 GS Bsaa sse 1957 GS 

 

28 Ιαν.: Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών  Σ.Σ.Ε. Τάξεως 1978: Γενική Συνέλευση και κοπή Βασιλόπιτας. Πολύ όμορφη και προσεγμένη εκδήλωση που οργανώθηκε από το ΔΣ του Συνδέσμου,  με Πρόεδρο τον  Ταξίαρχο ε.α. Βασίλειο Τσάτσαρη.

SSE 78gs 2023 sse 78 apoci

 

      Αγιασμός και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.     Στην οθόνη, η ομάδα ποδοσφαίρου με Ευέλπιδες έτους 1977-78.

     sse 1878 agiasmos 2023     SSE 78 EE GS

 

   Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. 

                                  SSE 78 AGEEUA 

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ. Το φλουρί της Βασιλόπιτας έτυχε στην ΠΟΣ.

SSE 78 gs enimerosi GS SSE78 flouri se POS

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 06:52