Συμμετοχή ΠΟΣ σε Γ. Σ. και Βασιλόπιτας, Πρωτοβάθμιων Φορέων. ΣΑΑΔΒ, ΣΑΑΥΣ, ΣΑΣΙ, ΣΑΑ ΣΣΕ1973. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2023 13:34

    Στην αρχή κάθε έτους διεξάγονται, ως γνωστόν, οι Γενικές Συνελεύσεις και εκδηλώσεις κοπής Βασιλόπιτας των Πρωτοβάθμιων Φορέων (Σωματείων- Μελών) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ).  Σε αυτές τις εκδηλώσεις είθισται να καλείται η ΠΟΣ, όπου εκπροσωπείται καταρχήν από τον Πρόεδρό της. 

 

     Τον Φεβρουάριο 2023 η ΠΟΣ συμμετείχε στις παρακάτω εκδηλώσεις:

 

 11 Φεβ.: Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων: Γενική Συνέλευση, Κοπή Βασιλόπιτας και Αρχαιρεσίες. Εξαιρετική εκδήλωση με πολλά μέλη παρόντα και τη γνωστή αίγλη των Διαβιβάσεων. Άξιοι συγχαρητηρίων για την οργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης το ΔΣ του Συνδέσμου με Πρόεδρο τον Αντιστράτηγο ε.α. Δημήτριο Κουτρουμάνη.

 SAADB 2     SAADB 3

 

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ και η κοπή της Βασιλόπιτας.

SAADB 5 SAADB 1

 

11 Φεβ.: Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών - Υπαξιωματικών Στρατού - ΣΑΑΥΣ: Ετήσια χοροεσπερίδα Συνδέσμου. Μια άριστα οργανωμένη εκδήλωση με υπέροχη μουσική, ποντιακούς χορούς από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού και εξαιρετική ατμόσφαιρα διασκέδασης. Συγχαρητήρια στο ΔΣ και ιδιαίτερα στον Σχη ε.α. Κων/νο Λίγκα, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Δημ. Πεππέ και στον Αντιπρόεδρο Λεωνίδα Μπαϊρακτάρη.

SAAYS A1  SAAYS aaa11 saays 2

Με τη συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κων/νου Φλώρου και του π. ΑΝΥΕΘΑ και Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή.

SAAYS aaa  SAAYS ST

 

17 Φεβ. : Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Ικάρων : Κοπή Βασιλόπιτας και Επετειακή χοροεσπερίδα, εορτάζοντας ο Σύνδεσμος τα εννέα (9) έτη λειτουργίας του. 

sasi 1 sasi 4a

Υπέροχη οργάνωση, πλήθος μελών και φίλων του Συνδέσμου, σε εξαιρετική αεροπορική ατμόσφαιρα.

sasi 2 sasi 7 sasi 6

 

    Με τον Πρόεδρο του Military Club, Ζήση Μιχαλόπουλο και τον Διευθυντή Πτητικής Εκμετάλλευσης της εταιρείας Superior Air, Ηλία Σοφιανό.  

SASI 2  sasi 8  

 

 

25 Φεβ.: Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ΣΣΕ Τάξεως 1973: Κοπή Βασιλόπιτας και ετήσια χοροεσπερίδα. Μια εξαιρετική εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή μελών του Συνδέσμου.  Άξιοι συγχαρητηρίων για την οργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης το ΔΣ του Συνδέσμου με Πρόεδρο τον Αντιστράτηγο ε.α. Χαράλαμπο Πολύμερο.

SSE73 a SSE73 baab

Πολύ κέφι, χορός και άρωμα αποκριών.

sse73caa sse73aa

 

Προσκεκλημένοι ο Πρόεδρος του ΣΑΑ ΣΣΕ 1976 Υπτγος εα Δημ. Κάτσενος και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.

sse73daaaa sse73raaaa

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 26 Φεβρουάριος 2023 21:07