Τάξη ΣΜΥ 1985: Αντάμωμα μετά από 40 χρόνια. PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2024 02:59

     40 χρόνια μετά, οι συμμαθητές της τάξης 1985 της ΣΜΥ αντάμωσαν ξανά.  Παρόντες με εκπροσώπους και οι τρεις Σύνδεσμοι Φορείς της ΠΟΣ, ΣΑΑΥΣ, ΣΑΑΣΜΘΑΣΜΥ και ΣΑΑΣΜΥ .

A28

 

       Στις 30 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε το αντάμωμα των συμμαθητών της Τάξης 1985 της ΣΜΥ στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, 40 χρόνια μετά την είσοδό τους στη σχολή στις 25 Οκτ 1983, ταυτόχρονα με τη συμπλήρωση 140 χρόνων από την ίδρυση της σχολής στις 09 Απρ 1884. Στο αντάμωμα συναντήθηκαν ενενήντα πέντε συμμαθητές από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

      A23Μετά την κατάθεση στεφάνου και το τρισάγιο για τους αποβιώσαντες συμμαθητές ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Σχολής, επίσκεψη στο Μουσείο της Σχολής και τέλος χαιρετισμός και ενημέρωση από τον Διοικητή της ΣΜΥ.

 

Οι συμμαθητές θυμήθηκαν τα παλιά, καθώς οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα παρέμειναν ανεξίτηλα στο διάβα του χρόνου.

 

       Την εκδήλωση οργάνωσαν οι: Τχης (ΠΒ) ε.α. Ζησόπουλος Σταύρος, Μέλος ΣΑΑΣΜΥ, Λγός (ΠΖ) ε.α. Τζίκος Κωνσταντίνος, Μέλος ΣΑΑΣΜΥ και Ανθλγός (ΠΖ) ε.α. Καρακάρας Δημήτριος, Μέλος ΣΑΑΣΜΥ.

Στεφάνι κατέθεσε ο Λγός (ΠΒ) ε.α. Λεκάκης Νικόλαος, Μέλος ΣΑΑΣΜΥ.

 

       A33Μετά την ενημέρωση του Δκτή της ΣΜΥ έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών της επίσκεψης και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο Ανθλγος (ΠΖ) ε.α. Κωνσταντάρας Περικλής, Πρόεδρος ΔΣ ΣΑΑΣΜΥ.

Συντονιστής των τριών Συνδέσμων που συμμετείχαν: Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Στρατού (ΣΑΑΥΣ), Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Μακεδονίας–Θράκης Απόφοιτοι ΣΜΥ (ΣΑΑΣΜΘΑΣΜΥ) και Σύλλογος Αλληλοβοήθειας Αποφοίτων ΣΜΥ (ΣΑΑΣΜΥ) ήταν ο Ανχης (ΤΘ) ε.α. Μπαϊρακτάρης Λεωνίδας, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΑΑΥΣ.

 

       Συνολικά οι τρεις παραπάνω Σύνδεσμοι απαριθμούν σε όλη την Ελλάδα περίπου τρεις χιλιάδες μέλη, με εξαιρετική δραστηριότητα και συμμετοχή σε πλήθος εκδηλώσεων.

 

       A01Παρόντες, μεταξύ των άλλων, ήσαν από τους παραπάνω Συνδέσμους και οι:

Ανθλγος (ΠΖ) ε.α. Κωνσταντάρας Περικλής, Πρόεδρος ΔΣ ΣΑΑΣΜΥ,

Λγος (ΠΒ) ε.α. Κότσης Ζαχαρίας Αντιπρόεδρος, ΔΣ ΣΑΑΣΜΥ,

Σχης (ΕΜ) ε.α. Λιούσιας Γεώργιος Γραμματέας, ΔΣ ΣΑΑΣΜΥ,

Λγός (ΠΖ) ε.α. Τσίγκας Αθανάσιος εκπρόσωπος, ΣΑΑΣΜΘΑΣΜΥ,

Ανχης (ΤΘ) ε.α. Μπαϊρακτάρης Λεωνίδας, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΑΑΥΣ και

Ανθλγος (ΑΣ) ε.α. Γιαννακούδης Μιχάλης, Ταμίας ΔΣ.

 

      Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν οι συμμετέχοντες στο αντάμωμα προς τον κ. Δκτή της ΣΜΥ και όλο το ευγενέστατο προσωπικό που συνάντησε και ευελπιστούν σε μια άριστη συνεργασία με τη ΣΜΥ.

 

     Επίσης, ο Πρόεδρος ΠΟΣ Ταξίαρχος ε.α. Βασίλειος Νικολόπουλος έστειλε χαιρετισμό στην εκδήλωση, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. 

 

                                        ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

A16    

 

 

 

 

   

A09

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2024 12:07