Γενική Συνέλευση ΣΑΑΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2024 17:33

      S1 Την Κυριακή 14 Απρ. 2024 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Ε.Α.Α.Σ στην Αθήνα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Αποστράτων  Αξιωματικών Υπαξιωματικών Στρατού (Σ.Α.Α.Υ.Σ).

 

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ) Ταξίαρχος ε.α. κ. Νικολόπουλος Βασίλειος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ) Υποστράτηγος ε.α. κ. Δεβούρος Ιωάννης.

       Στη συνέχεια στο χαιρετισμό του Προέδρου ΔΣ Σ.Α.Α.Υ.Σ Ανχη (ΥΓ) ε.α. Πεππέ Δημητρίου, έγινε αναφορά στις κύριες δραστηριότητες, εκδηλώσεις και λοιπές ενέργειες του περασμένου χρόνου.

       Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση του οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού από τον Ταμία του Σ.Α.Α.Υ.Σ Ανθλγού (ΑΣ) ε.α. Γιαννακούδη Μιχάλη, τον οποίο είχε εγκρίνει η Εξελεγκτική Επιτροπή.

      Την όλη εκδήλωση οργάνωσε με άριστο τρόπο ο Αντιπρόεδρος ΔΣ Σ.Α.Α.Υ.Σ Ανχης (ΤΘ) Μπαϊρακτάρης Λεωνίδας.

       Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλους όσους συνέδραμαν για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

S3 S2 SBN 

 

S7 S6 S5

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2024 17:35