Γενική Συνέλευση του Σύλλογου Αλληλοβοήθειας Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Α.Σ.Μ.Υ.). PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Μάιος 2024 06:33

         Την Παρασκευή 26 Απρ.2024 διεξήχθη με επιτυχία στην αίθουσα τύπου του Καυτατζογλείου σταδίου, η Ετησία Τακτική Γενική Συνέλευση του Σύλλογου Αλληλοβοήθειας Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Α.Σ.Μ.Υ.).

        Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Α' Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ) Ταξίαρχος ε.α. Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου, καθόσον ο Σ.Α.Α.Σ.Μ.Υ. αποτελεί από το 2023 Τακτικό Σωματείο-Μέλος της ΠΟΣ και ο  Αντιπρόεδρος του Συλλόγου αποφοίτων ΣΜΥ Μακεδονίας Θράκης Σχης ε.α Ευάγγελος Ιτσοδέλης.

        Στη συνέχεια ο Προέδρος ΔΣ Ανθλγος ε.α. Περικλής Κωνσταντάρας  έκανε τον απολογισμό προηγουμένου έτους

και προγραμματισμό δράσεων 2024. Ακολούθησε  η ανάγνωση του οικονομικού απολογισμού και του προϋπολογισμού από τον Ταμία του Συλλόγου, Ανχη ΦΠΖ εα Γούγο Σταμάτη και ακολούθως αναγνώσθηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

       Τέλος ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ, ενημέρωσε τα μέλη μας για διάφορα τρέχοντα θέματα κυρίως οικονομικού, και συνταξιοδοτικού ενδιαφέροντος.
       Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συμμετείχαν στη Γ.Σ. και σε όλα τα μέλη μας που στηρίζουν τις προσπάθειές μας.
Για το ΔΣ
Περικλής Κωνσταντάρας
Ανθλγος ε.α
Πρόεδρος ΣΑΑΣΜΥ
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 13 Μάιος 2024 22:34