Ανακοίνωση του ΜΤΣ. (Επί σκοπόν. Πυρ!!!) PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλειος Νικολόπουλος, Ταξχος ε.α.   
Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2011 18:59

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜTΣ) προκηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό για την ανεύρεση Ειδικού Συμβούλου με εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων από πλευράς νομικής, επενδυτικής, οικονομικής, εκτιμητικής και συμβουλευτικής, σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν στην εκμετάλλευση του Κεντρικού Μεγάρου του ΜΤΣ. Ο σύμβουλος που θα επιλεγεί θα έχει ως αντικείμενο τη μελέτη, ανάλυση, προσδιορισμό των μισθωτικών και λοιπών όρων της συμφωνίας με τη μισθώτρια, καθώς και την αξιολόγηση των δυνατοτήτων που ενδεχομένως υφίστανται για επαναδιαπραγμάτευσή τους προς επωφελή εξέλιξη της υπογραφείσας από το ΔΣ/ΜΤΣ σύμβασης για το Ταμείο και την υποστήριξη του ΜΤΣ προς την επίτευξη του στόχου αυτού.

2. Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00-11:00 π.μ στα γραφεία του ΜΤΣ στην Αθήνα (Κολοκοτρώνη 13, 2ος όροφος).

3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και όρους διενέργειας του διαγωνισμού στα παραπάνω γραφεία καθημερινά και ώρες από 08:00 μέχρι 14:00, τηλ 210-3227767.


Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2011


ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ