Ανακοίνωση της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού για ΓΣ-Χορό 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2012 16:01

             Το Σάββατο 28 Ιαν. 2012, έγιναν με επιτυχία στη  ΛΑΕΔ, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) και η χοροεσπερίδα της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού (ΛΑΣ). Ο πρόεδρος της ΛΑΣ Βασ. Νικολόπουλος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στη ΓΣ, επεσήμανε την ανάγκη συσπείρωσης και αλληλεγγύης των μελών,

 για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας περίοδο.

                                                              (Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στις πράσινες λέξεις)

       Στη συνέχεια εκλέχθηκε το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης (κ.κ. Γ. Ροδόπουλος και Γ. Πατρινός) και έγινε ανάλυση από τον πρόεδρο της ΛΑΣ των πεπραγμένων του 2011, με βαρύτητα στις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η ΛΑΣ και ιδιαίτερα τις ενέργειες για το 0,9 των μαχητικών Ε/Π.

 

 

       Μετά την ολοκλήρωση της ΓΣ ακολούθησε η καθιερωμένη πλέον «ΒΡΑΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ». Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση, αντάξια της ιστορίας και του έργου της ΑΣ, όπου συμμετείχαν όλες οι γενιές των ιπταμένων, εν αποστρατεία και εν ενεργεία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αναπληρωτής ΥΕΘΑ κ. Γεώργιος Γεωργίου και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς με τις συζύγους τους. Επίσης ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ Ταξίαρχος κ. Κων. Μανιάτης, ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΓΕΠΣ/ΓΑΠΕ-ΥΑ Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Καϊμακτσής, οι Διοικητές του Συγκροτήματος και των Μονάδων Α.Σ. από το Α/Δ Μεγάρων, μεγάλος αριθμός ε.α. και ε.ε. χειριστών και τεχνικών με τις συζύγους τους καθώς και φίλοι της ΑΣ.

 

         Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΛΑΣ, αφού απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους προσκεκλημένους και τα μέλη, επέδωσε τιμητικές διάκρισεις στον Αναπληρωτή ΥΕΘΑ και στον Αρχηγό του ΓΕΣ για τις ενέργειες τους και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για την Αεροπορία Στρατού και τους σκοπούς της ΛΑΣ, ενώ με απόφαση του ΔΣ τους απενεμήθη ο τίτλος του Επίτιμου Μέλους της ΛΑΣ.  Ο ΑΝΥΕΘΑ στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τα στελέχη της ΑΣ (εε & εα) και δεσμεύθηκε ότι θα επιδιώξει την επίλυσή τους. Επίσης συμβολικά τιμήθηκαν ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΑΣ για τα ε.ε. στελέχη που υπηρετούν στην ΑΣ, ο ε.α. Τχης Ν. Χατζής ως ο αρχαιότερος εκ των χειριστών του θεσμού Ειδικής Μονιμότητας, ο ε.α. Τχης Εμ. Νικολουδάκης ως ο πρώτος χειριστής Ε/Π προερχόμενος από τη ΣΜΥ και ο Μόν. Λοχίας (ΑΣ) Γ. Αγγελούσης, διακριθείς εκ της 23ης σειράς Υπαξιωματικών του Βασικού τμήματος Χειριστών ελικοπτέρων της Σχολής Αεροπορίας Στρατού.

 

          Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την ορχήστρα της ΑΣΔΥΣ και χορός, οι δε παρευρεθέντες εξέφρασαν της ευαρέσκειά τους για την άψογη διοργάνωση και της φετινής εκδήλωσης.

 

     Το ΔΣ ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις δύο αυτές εκδηλώσεις της ΛΑΣ και εύχεται σε όλους υγεία και ευόδωση των προσδοκιών τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

      Ο Πρόεδρος                                                                                        Ο Γενικός Γραμματέας

 

Νικολόπουλος Βασίλειος                                                                   Παρασκευόπουλος Αναστάσιος

 

       Ταξχος εα                                                                                                  Ανχης εα

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 17:50