Ενημέρωση περί ΕΚΟΕΜΣ, 10 PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 07 Απρίλιος 2012 19:49

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ 10

        Κατόπιν ενημέρωσης της Ομοσπονδίας από έγκυρη πηγή του  ΓΕΣ, σας γνωρίζουμε ότι γίνεται προσπάθεια

να καταβληθεί η ενίσχυση του ΕΚΟΕΜΣ μέχρι τη Μ. Πέμπτη. Εάν αυτό δεν επιτευχθεί, έχουμε τη διαβεβαίωση ότι η καταβολή του, χωρίς περαιτέρω περικοπή, θα γίνει μέχρι 24 Απριλίου. Παράλληλα τη Δευτέρα 9 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνεργασία με τον Υπ. Οικονομικών κ. Φιλ. Σαχινίδη, διότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η αποδέσμευση, από 1/1/2012, των παρακρατήσεων που διενεργεί το Υπουργείο Οικονομικών στις εισφορές υπέρ ΜΤΣ.

        Η ΠΟΣσυνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς των θεμάτων που μας αφορούν και έχει διαπιστώσει ότι οι Στρατιωτικές Ηγεσίες του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ, με τη στήριξη της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καταβάλουν ιδιαίτερες προσπάθειες για τα θέματα των αποστράτων, παρά τις γνωστές και πολλές φορές ανυπέρβλητες δύσκολες συγκυρίες της παρούσας περιόδου.

         Τέλος η Ομοσπονδία δηλώνει ότι προκειμένου να ενημερώνει τα μέλη της και τους συναδέλφους για θέματα του ενδιαφέροντός τους, παρέχει πληροφορίες μόνο όταν αυτές προέρχονται από έγκυρες και αρμόδιες πηγές ή φορείς. Δεν παύουν όμως να είναι πληροφορίες και ως εκ τούτου απαιτούν τον ανάλογο χειρισμό και αξιοποίησή τους

                                                 Για το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο .

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικολόπουλος Βασίλειος                                                                   Κοσμάς Βασιλειάδης

Ταξχος εα                                                                                         Σχης εα

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 14:34