Ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση της ΛΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 01:51

            Την Κυριακή 27 Ιαν. 2013, έγινε με επιτυχία στη  ΛΑΕΔ, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της  Λέσχης Αεροπορίας Στρατού(ΛΑΣ).                      

 

                                                                               (Για να δείτε φωτογραφίες πατείστε στα πράσινα)

           Ο πρόεδρος της ΛΑΣ Βασ. Νικολόπουλος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, επεσήμανε την ανάγκη συσπείρωσης και αλληλεγγύης των μελών, σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας περίοδο.

          Στην εκδήλωση παρευρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης της ΛΑΣ, ο  Α/ΓΕΕΘΑ  Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο οποίος μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στα ανυπέρβλητα προβλήματα που υπάρχουν σε ότι αφορά στις περικοπές του μισθολογίου των ε.ε. και των συντάξεων των ε.α. στελεχών. Περιέγραψε με σαφήνεια τι δεν περιμένουμε το 2013 και τι μπορούμε να προσδοκούμε για το 2014.

          Παρόντες ήταν ο Α’ Υπαρχηγός του ΓΕΣ Αντγος Νικόλαος Ταμουρίδης, ο Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ  Υπτγος Στυλιανός Σαλωνίτης, ο Υποδιευθυντής της ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξχος Κων. Μανιάτης, άπαντες χειριστές Ε/Π και μέλη της ΛΑΣ.  Επίσης πολλά μέλη, ιπτάμενοι (χειριστές και μηχανικοί) απ’ όλες τις γενιές που με τη ζωντάνια τους έδωσαν ξεχωριστή νότα στη Γ.Σ.

           Η διαδικασία εξελίχθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα, με ιδιαίτερη έμφαση στις δικαστικές διεκδικήσεις της ΛΑΣ, τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες της ΠΟΣ και ενημέρωση σε θέματα ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ-ΒΟΕΑ-ΑΟΟΑ (Πικέρμι)-συνταξιοδοτικά και αναγνώσθηκε η έκθεση της ΕΕ από τον Πρόεδρο Ιωαν. Χαλαστάρα. Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις του Α’ Υ/ΓΕΣ που ενημέρωσε με ακρίβεια για αξιόλογες ενέργειες του ΓΕΣ, που αφορούν στο ΒΟΕΑ, σε ρύθμιση δανείων από ΑΟΟΑ, διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη για το Πικέρμι, κλπ. Η Γ.Σ. έδωσε την ευκαιρία στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών για τρέχοντα σοβαρά θέματα και όλοι συμφώνησαν στην αναγκαιότητα συσπείρωσης και αποφυγή πολυκερματισμού σε πολλές ανεξάρτητες φωνές.

          Ακολούθησε ο αγιασμός από τον Πρωτοπρεσβύτερο και μέλος της ΛΑΣ, Γεώργιο Αποστολακίδη,  Ταξχο εα και τέως Δντή Θρησκευτικού του ΓΕΣ η εκδήλωση έκλεισε με τη κοπή της Βασιλόπιτας με τυχερό το Γ.Γ. της ΛΑΣ,  Αναστ. Παρασκευόπουλο, που κέρδισε ένα ρολόι τσέπης, προσφορά του κ. Γεωργ. Ροδόπουλου.

          Τις εργασίες συντόνισε με άψογο τρόπο ο κ. Γεώρ. Ροδόπουλος, με Γραμματέα τον κ. Κων. Σιδηρόπουλο.

            Τα μέλη της ΛΑΣ έδωσαν ραντεβού στις δύο επόμενες εκδηλώσεις που είναιτην Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 17:45 στη ΛΑΕΔ με θέμα «Ένας Αιώνας Αεροπορίας Στρατού - Οι Πρωτοπόροι», που διοργανώνει η ΔΑΣ/ΓΕΣ και για τη «Βραδιά της Αεροπορίας Στρατού» στη ΛΑΕΔτο Σάββατο 2 Μαρτίου από ώρα 20:30.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

                 Ο Πρόεδρος                                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας 

 

      Νικολόπουλος Βασίλειος                                                                  Παρασκευόπουλος Αναστάσιος

             Ταξχος ε.α                                                                                          Ανχης ε.α.                  

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2014 22:42