Η ΠΟΣ στον Α/ΓΕΣ 25 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2013 17:08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 25

            Την 31η Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΠΟΣ, συνάντηση 5μελούς αντιπροσωπείας του ΔΣ της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρο, με τον Αρχηγό του  ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ.  Αθανάσιο Τσέλιοστο γραφείο του.

            Η συζήτηση παρά το καθημερινό ασφυκτικό πρόγραμμά του κ. Α/ΓΕΣ διήρκησε μία ώρα και διεξήχθη σε εξαιρετικά ενδιαφέρον συναδελφικό κλίμα. Ο πρόεδρος της ΠΟΣ ανέπτυξε τα θέματα που απασχολούν τα μέλη της Ομοσπονδίας, αναλύοντας  το ιστορικό, την πρόοδο και την προοπτική ενός εκάστου θέματος, με ιδιαίτερη βαρύτητα στο νέο μισθολόγιο, τις μισθολογικές προαγωγές, το ΜΤΣ, τον ΕΚΟΕΜΣ, το ΒΟΕΑ, τον ΕΛΟΑΣ και τον ΑΟΟΑ. Για όλα τα θέματα κατατέθηκαν υπομνήματα, με συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις και μέτρα, στο πλαίσιο του εφικτού, εντός της υπάρχουσας και γνωστής δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας. Ειδικά για το θέμα του ΕΚΟΕΜΣ, για το οποίο ο κ. Α/ΓΕΣ είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος προϊστάμενος,  προτάθηκαν συγκεκριμένες παρεμβάσεις για να εξαιρεθεί ο υπολογισμός του από τη σύνταξη και ενημερώθηκε για μια πρώτη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΟΣ  με το Διοικητή της ΥΠΑ σε σχέση με διεκδικούμενα έσοδα, που μπορούν να κατευθυνθούν στον ΕΚΟΕΜΣ.

            Ο κ. Α/ΓΕΣ, γνώστης της δραστηριότητας της Ομοσπονδίας, έδειξε κατανόηση και πραγματικό ενδιαφέρον για την επίλυση των θεμάτων που τέθηκαν, ζητώντας τις αναγκαίες συμπληρωματικές πληροφορίες και διευκρινίσεις.  Συμφωνήθηκε να επαναληφθούν οι συναντήσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας και επεξεργασίας των εισηγήσεων ή για την κατάθεση νέων προτάσεων, εφ’ όσον δημιουργηθούν νέα δεδομένα στα θέματα που αναπτύχθηκαν.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                     Ο                                                                                                       Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                           Νικολόπουλος Βασίλειος                                                                 Παπαδόπουλος Βασίλειος

                              Ταξχος  εα                                                                                        Ταξχος εα

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 09:59