Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξκων ΣΣΕ 1978 έκανε ΓΣ (φωτογραφίες) PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014 23:56
ΣΗΜΑ ΣΣΕ 1978                                                                                
                              Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η                  (πατήστε στα πράσινα να δείτε φωτογραφίες)
  Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα Τερψιχόρη της ΛΑΕΔ πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών ΣΣΕ Τάξεως 1978 και η κοπή της Βασιλόπιτας.
  Παρών όπως πάντα ο συμμαθητής και μέλος του συνδέσμου, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.  Ικανοποιητική η συμμετοχή των συμμαθητών-μελών, που αρκετοί συνοδεύτηκαν και από τις συζύγους τους. Για πρώτη φορά συμμετείχαν και μέλη οικογενειών εκλιπόντων συμμαθητών. Επί της υποδοχής ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αντγος ε.α. Κων. Βερνίκος και ο Ταμίας του Συνδέσμου Υπτγος ε.α. Νίκος Κανάγιας, που ως συνήθως δεν του ξέφυγε κανείς.
      Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα του Προέδρου Ταξχου ε.α. Βασιλείου Νικολόπουλου, το σώμα εξέλεξε τον πρόεδρο και τον Γραμματέα της Γ.Σ Αντγο εα Παναγιώτη Μαυρόπουλο και Τχη ε.α. Μανώλη Ζαχαριάκη αντίστοιχα.
       Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ο απολογισμός του ΔΣ για το 2013 από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής από το μέλος της Ταξχο ε.α. Γεώργιο Αποστολόπουλο, αλλά και ιστορική αναδρομή της Τάξης ΣΣΕ 1978, με προβολή φωτογραφιών με τη συνδρομή του Ταξχου ε.α. Χρίστου Νοταρίδη. Ακολούθησε η παρουσίαση του προγράμματος δράσης για το 2014, με σπουδαιότερη εκδήλωση, τον εορτασμό των 40 χρόνων από την είσοδό μας στην ΣΣΕ.
       Η Γ.Σ. ολοκληρώθηκε με ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και διάλογο για τα ζητήματα που απασχολούν τους ε.α. συναδέλφους, όπως ΜΤΣ, ΑΟΟΑ, ΕΚΟΕΜΣ, συνταξιοδοτικά, μισθολογικά κ.λ.π. Κατά τη διάρκεια του διαλόγου ο Α/ΓΕΕΘΑ έκανε καίριες παρεμβάσεις και ενημέρωσε τα μέλη για την εξέλιξη σοβαρών ζητημάτων.
       Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, με την ευλογία της από τον παρευρεθέντα πατέρα Γεώργιο Αποστολακίδη, Ταξχο (Θ) ε.α. Όλο το ΔΣ παρόν, μεταξύ των οποίων ο υποψήφιος στις αρχαιρεσίες της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α. Κων. Σκαρμαλιωράκης. Κομμάτι βασιλόπιτας για όλους (την Εκκλησία, το ΓΕΕΘΑ, την Τάξη ΣΣΕ 1978, την ΕΑΑΣ, την ΠΟΣ, τον Σύνδεσμο κλπ). Τυχερός ήταν ο συμμαθητής μας Ταξχος ε.α. Γιάννης Κορρές που κέρδισε ένα φλουρί Κωσταντινάτο.
         Οι ώρες κύλισαν γρήγορα, γιατί η συνάντηση ήταν ευχάριστη, αλλά και η Γ.Σ ουσιαστική.  Φεύγοντας, εκτός από τις ευχές υπενθυμίστηκαν τα επόμενα ραντεβού, που δεν είναι άλλα από την συνάντηση κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα στην ΛΑΕΔ.
                                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο.
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλειος Νικολόπουλος                                                                                     Γεώργιος Παπαθανασίου
        Ταξίαρχος ε.α.                                                                                                Αντιστράτηγος ε.α.
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 18 Δεκέμβριος 2021 16:46