Γενική Συνέλευση και κοπή Βασιλόπιτας του Σ.Α.Α. ΣΣΕ Τάξης 1978 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 00:04

ΣΗΜΑ ΣΣΕ 1978 ΙΣΤ

                                          Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

(Πατώντας στα πράσινα βλέπετε φωτογραφίες)

     Την 1η Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ ΤΑΞΗΣ 1978. Παρόντες ο Α/ΓΕΕΘΑ και συμμαθητής μας Στγος Μιχ. Κωσταράκος και ο Αρχηγός της Τάξης ΣΣΕ 1978 Σταύρος Κουτρής.

        Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Βασίλειος Νικολόπουλος, αφού καλωσόρισε τα Μέλη και διαβίβασε τις ευχές των συμμαθητών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, ανέγνωσε τον απολογισμό και τα πεπραγμένα για

το έτος 2014. Ακολούθως ο Ταμίας του Συνδέσμου Νικόλαος Κανάγιας ανέλυσε τα στοιχεία του οικονομικού απολογισμού και το μέλος της Εξελεγκτικής επιτροπής Γεώργιος Αποστολόπουλος ανέγνωσε την Έκθεση της Ε.Ε.

        Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΣ παρουσίασε και εγκρίθηκαν οι παρακάτω Δράσεις για το έτος 2015:

  •         Συνέχιση των συναντήσεων της 1ης Τετάρτης κάθε μήνα στη ΛΑΕΔ.
  •         Συνάντηση στο ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα τον Ιούνιο.
  •         Εκδρομή 2ήμερη  Σεπτέμβριο  ή κρουαζιέρα καλοκαίρι
  •         Ταβέρνα το φθινόπωρο.
  •         Χοροεσπερίδα Χριστούγεννα ΛΑΕΔ ή αλλού

     Ακολούθησε συζήτηση για θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο και τα Μέλη του.

     Ο Πρόεδρος του ΔΣ υπό την ιδιότητά του και ως Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα επί οικονομικών και μη θεμάτων. Ιδιαίτερη έμφαση και ανάλυση έγινε επί των προτάσεων που έχουν κατατεθεί στην επιτροπή συντάξεως σχεδίου νόμου και ΚΥΑ για μισθολόγιο και συντάξεις, που συγκροτήθηκε από το ΥΠΕΘΑ, όπου συμμετέχει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας, προταθείς από το Συντονιστικό Συμβούλιο των Ενώσεων αποστράτων ως εκπρόσωπος της Ένωσης. Επίσης ενημέρωσε τα μέλη για τη δυνατότητα διάθεσης γραφείου σε χώρο της ΠΟΣ με την υποχρέωση συμμετοχής στα λειτουργικά έξοδα. Τα μέλη συμφώνησαν με την πρόταση.

     Ακολούθησε η ευλογία από τον Πατέρα Γεώργιο Αποστολακίδη, τέως Δντή θρησκευτικού του ΓΕΕΘΑ και η κοπή της Βασιλόπιτας πού ανέδειξε τυχερή της Χρονιάς την Γεωργία Ταξιαρχούλα κόρη του μέλους μας Ευάγγ. Μερσίνογλου που κέρδισε ένα εξαιρετικό Tablet. Επιπλέον κληρώθηκε διαμονή τριών ημερών με δύο διανυκτερεύσεις στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων στο Ξενώνα του συμμαθητή μας Δημητρίου Παπιγκιώτη, με τυχερό τον Πρόεδρο του Συνδέσμου.

    Επίσης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την 4η Μαρ. συνάντηση και κοπή Βασιλόπιτας στη Συμπρωτεύουσα με συμμετοχή 19  συμμαθητών και συντονισμό από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε, μετά από…σκληρή μάχη, ο Παναγιώτης Παπιώτης.

   Αξιοσημείωτη η βοήθεια στην υλοποίηση της συνάντησης του συμμαθητού μας  Στέργιου  Χρήστου, μέλους του ΔΣ του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης, τον οποίον και τον ευχαριστούμε. 

    Προτάθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης εκδρομής, μετά συζύγων και τέκνων  στην Κωνσταντινούπολη και το προσκύνημα στα ιερά της.  Ορίσθηκε επιτροπή για το θέμα από τους Χρήστου,  Καραϊσκο και Χ''Κων/νου για την έρευνα και τον συντονισμό.

                                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        Βασίλειος  Νικολόπουλος                             Γεώργιος Παπαθανασίου       

     

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 18 Δεκέμβριος 2021 17:06