Συμμετοχή της ΠΟΣ στις Εργασίες του Παγκοσμίου Επιστημονικού Συμποσίου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 10:27
     Κατόπιν πρόσκλησης προς την ΠΟΣ από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και τον Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης των Η.Π.Α. κ. Κυριμλή Στέλιο, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ Ταξχος εα Βασίλειος Νικολόπουλος συμμετείχε στις Εργασίες του Παγκοσμίου Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ: Ιστορικά δεδομένα και σύγχρονες προκλήσεις",  που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.
    Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση με κορυφαίους ομιλητές, όπου συμμετείχαν όλες οι Παμμακεδονικές Ενώσεις της
Υφηλίου, ήτοι των Η.Π.Α., του Καναδά, της Ευρώπης, της Νοτίου Αφρικής, της Αυστραλίας, της Αφρικής και της Ελλάδας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με  Αρχιερατική δοξολογία στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου και ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών ακολούθησαν χαιρετισμοί, η κήρυξη έναρξης του Συμποσίου  και οι εισηγήσεις των ομιλιτών, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση και παραδοσιακούς χορούς. ΕΔΩ ο χαιρετισμός της ΠΟΣ.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.
 
ANTHIMOSKIRIMLIAGALMA 1aAGALMA 1cAGALMA 1b
 EMS 2aEMS 1
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 18 Δεκέμβριος 2021 17:38