Ενημερώσεις αποστράτων από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 22:42

   O πρόεδρος της ΠΟΣ, Ταξχος εα Βασ. Νικολόπουλος πραγματοποίησε ενημερώσεις συναδέλφων για θέματα που αφορούν τους αποστράτους (συνταξιοδοτικό, αποφάσεις ΣτΕ, Ελεγκτικού Συνεδρίου, ΜΤΣ κλπ). Αναλύθκαν τα επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τα εν αποστρατεία στελέχη και απαντήθηκαν πολλές και εύλογες ερωτήσεις. Οι ενημερώσεις έγιναν στις παρακάτω πόλεις: 

ΡΕΘΥΜΝΟ   στις 18 Ιουλ. 2017

     Παρά την καλοκαιρινή περίοδο, αρκετοί συνάδελφοι παρευρέθηκαν στην ενημέρωση, που έγινε στη Λέσχη Αξκων. Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του επιτίμου Α/ΓΕΕΘΑ Στγου Μαν. Παραγιουδάκη και του επιτίμου Δντη Β' Κλάδου/ΓΕΣ Αντγου εα Μιχ. Νικολουδάκη, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, εκθείασαν το έργο και την αποτελεσματικότητα της ΠΟΣ.  Ο Πρόεδρος Ταξχος εα Κωνσταντάκης Αντώνιος και τα Μέλη του Τοπικού Παραρτήματος της ΕΑΑΣ,  επέδωσαν αναμνηστικά (βιβλίο "Το Ρέθεμνος που έφυγε" και γκραβούρες).
 RETHIMNO 1RETHIMNO 2RETHIMNO 3
 
ΧΑΝΙΑ  19 Ιουλίου 
     Παρευρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι του Στρατού, αλλά και από άλλους κλάδους (Πολεμική Αεροπορία και ΕΛΑΣ) και ο Πρόεδρος του Παρατήματος ΕΑΑΑ Χανίων Απτχος ε.α. Αντώνιος Καμπιανάκης. Εξαιρετική φιλοξενία από το Τ.Σ. του Παραρτήματος Χανίων της ΕΑΑΣ και τον Υπτγο ε.α. Ελευθέριο Κυριακάκη, Πρόεδρο του Τ.Σ.  Παρών, συνδράμοντας στην ενημέρωση και ο Αναπληρωτής Γ.Γ. της ΠΟΣ Δημήτριος Ταραντίλης
xania1 xania 2xania 3
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24 Ιουλίου
   Παρόντες εξαίρετοι συνάδελφοι από τη Συμπρωτεύουσα, από τη Βέροια, ο Πρόεδρος του ΤΣ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης Αντγος εα Νικ. Μιλιωρίτσας, αλλά και ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΣ στη συμπρωτεύουσα Αναστάσιος Μαλισάγκος.
THES ENHMER 1THES ENHMER 2
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 18 Δεκέμβριος 2021 17:38