Δωρεά ΠΟΣ στο Δ' ΣΣ. Ανακοίνωση υπ' αριθμ. 124 PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020 07:59

POS D SS 1

               

 

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

                                                                            Αθήνα  22  Οκτ.  2020

 

                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΥΠ’ ΑΡΙΘ.  124

 

       Την Τρίτη, 20 Οκτ. 2020, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας της   Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού και   συνάντηση με τον Διοικητή του, Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, με σκοπό την   παράδοση δωρεάς υλικών προς το Σώμα.  Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Α΄   Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ, Ταξχος εα Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου, ο Αντγος εα   Ανδρέας Ματζάκος, Συντονιστής του Περιφερειακού Παραρτήματος Ανατολικής   Μακεδονίας και Θράκης της ΠΟΣ, ο Υπτχος (Ι) εα Βασίλειος Καλαϊτζόπουλος,   Πρόεδρος του Παραρτήματος Μακεδονίας του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής   Ικάρων, μέλους της ΠΟΣ και ο Ταξχος εα Δημήτριος Παρίσης, του Συνδέσμου   Αποφοίτων Αξκων ΣΣΕ 1978,  επίσης μέλους της ΠΟΣ.  Στην συνάντηση 

συμμετείχε και ο Υδκτής του  Δ΄ ΣΣ Υπτγος Κωστίδης Γεώργιος.

     

      Στη συγκέντρωση χρημάτων για την παραπάνω δωρεά, που περιελάμβανε επιχειρησιακό και τεχνικό υλικό, συμμετείχαν και οι πρωτοβάθμιοι Φορείς της Ομοσπονδίας, Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Ικάρων, Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξεως 1965,  Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών Σ.Σ.Ε. Τάξεως 1975,  Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών Σ.Σ.Ε. Τάξεως 1976,  Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών Σ.Σ.Ε. Τάξεως 1978,  Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Πυροβολικού,  Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Μηχανικού,  Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ΣΥΠ και  Λέσχη Αεροπορίας Στρατού.  Συμμετείχε επίσης το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) και ατομικά εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

 

       Η παρούσα δωρεά, έρχεται σε συνέχεια της πραγματοιηθείσας τον Μάιο 2020 δωρεά της ΠΟΣ, με την κατάθεση ποσού για την αγορά 20 κυβολίθων, που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του φράκτη στον Έβρο.

 

       Ο Στρατηγός Διοικητής ευχαρίστησε την Ομοσπονδία και τα μέλη της για την αξιόλογη δωρεά προς το Σώμα και εξήρε την σημαντική συμβολή όλων των εθελοντικών ενεργειών υποστήριξης.

 

       Τέλος, ο Στρατηγός Διοικητής επέδωσε στον Αντιπρόεδρο της ΠΟΣ αναμνηστική πλακέτα του Σώματος.

 

          Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο  ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλειος Νικολόπουλος

Ταξίαρχος εα

Δημήτριος Κουτρουμάνης

Αντιστράτηγος  εα

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020 08:42