Καλωσήρθατε στην ομοσπονδία μας
Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών των ΕΔ 2021 PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2021 10:40

Τακτικές Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών των ΕΔ

Το ΣΑΓΕ κατά την 7η Συνεδρίασή του, της Δευτέρας 01 Mαρτίου 2021, έκρινε ως ακολούθως :

Περισσότερα...
 
Η τουρκική απειλή και οι εξοπλισμοί - Η περίπτωση των Rafale PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2021 10:22

Γράφει ο Αντγος εα Ανδρέας Ματζάκος*

matzakos info
             Στις 25 Ιανουαρίου, υπεγράφη μεταξύ του έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας και της γαλλίδας ομολόγου του, η σύμβαση για την προμήθεια 18 αεροσκαφών Rafale για την ενίσχυση της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ). Το συνολικό κόστος των 18 αεροσκαφών ανέρχεται σε 1,92 δισεκατομμύρια ευρώ και από αυτά, τα 6 θα είναι καινούρια και τα 12 μεταχειρισμένα. Αν η σύμβαση εξελιχθεί όπως έχει σχεδιασθεί, η χώρας μας θα έχει όλα τα αεροσκάφη στην διάθεση της στα μέσα του 2023.Η τουρκική απειλή και οι εξοπλισμοί - Η περίπτωση των Rafale

    Μετά την υπογραφή της Συμφωνίας, ο Έλληνας ΥΕΘΑ δήλωσε ότι "Η συμφωνία θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση της μαχητικής ικανότητας και της αποτρεπτικής ισχύος της ΠΑ και των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), βασική αποστολή των οποίων είναι η υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδος μας".

Περισσότερα...
 
e-ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «Απογραφής και χορήγησης Ασφαλιστικής Ικανότητας εμμέσων μελών». PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 13:40

Δελτίο Τύπου e-ΕΦΚΑ                                                              Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2021

         Στο πλαίσιο των δράσεων του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ, τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «Απογραφής και χορήγησης Ασφαλιστικής Ικανότητας εμμέσων μελών». 

         Με τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία δεν απαιτείται πλέον η αυτοπρόσωπη παρουσία στις κατά τόπου οργανικές μονάδες του e-ΕΦΚΑ, επιτυγχάνοντας τον στόχο της καλύτερης και αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησής τους. Ενδεικτικά, αξίζει να αναφερθεί ότι μόνον κατά το 2020 χορηγήθηκε ασφαλιστική ικανότητα με αυτοπρόσωπη παρουσία στις δομές του e-ΕΦΚΑ σε 270.274 έμμεσα ασφαλισμένους.

Περισσότερα...
 
Βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19 PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 10:40

Βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19

Μπορείτε να λάβετε βεβαίωση για τον εμβολιασμό σας κατά του COVID-19. Το πιστοποιητικό εκδίδεται μετά και την τελευταία δόση εμβολιασμού, ανάλογα με το είδος του εμβολίου.

Θα χρειαστείτε:

Περισσότερα...
 
Ραντεβού με e-ΕΦΚΑ και λοιπές ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Δελτίο τύπου e-ΕΦΚΑ. Γραμμή εξυπηρέτησης. PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 10:12

        Δελτίο τύπου e-ΕΦΚΑ   

       Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών και με σκοπό την αποφυγή πολύωρων αναμονών και συνωστισμού στις μονάδες του e-ΕΦΚΑ,  εισάγεται το σύστημα εξυπηρέτησης με ραντεβού.

Περισσότερα...
 
Αναδρομικά συντάξεων κληρονόμων PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2021 12:33
       Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από ΕΦΚΑ, έχει προγραμματισθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2021 να πληρωθούν τα αναδρομικά των κληρονόμων, που έχουν ολοκληρώσει την αίτηση και έχουν υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Περισσότερα...
 
Εμβολιασμός κατά COVID 19 PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2021 13:56

  COVID 19 a      H ιστοσελίδα του Υπουργείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έχει αναρτήσει     οδηγίες για το κλείσιμο των ραντεβού εμβολιασμών κατά COVID 19, στο       link:   https://mindigital.gr/archives/2069

             Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, οι πολίτες ηλικίας άνω των 85 ετών έχουν τη           δυνατότητα να κλείσουν το ραντεβού τους προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη δόση του εμβολίου. Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου ξεκίνησε ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού, με προτεραιότητα σε πρώτη φάση τους ανθρώπους αυτής της ηλικιακής ομάδας (85 και άνω).   Εάν κάποιος δεν μπορεί να πάει την ημερομηνία που έχει στο ραντεβού μπορεί να το αλλάξει. Η αλλαγή μπορεί να γίνει μία φορά και τρεις ημέρες πριν από το ορισμένο ραντεβού.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 57